Feiten over fles laten bedrukken onthuld

Behalve het kopen en bedrukken betreffende waterflesjes zijn daar vanzelfsprekend verder overige opties, zoals dit laten bedrukken van thermoflessen en dit bedrukken over een Dopper. Bezit u dan ook eenmaal ons afwisseling geschapen? Dan kan zijn het zaak om een bestelling aan ons via te melden. Dit doet u dan ook eenvoudig en snel via de site. Geef de wensen aan – zoals dit aantal, de kleur en soort opdruk - en klik daarna op bestellen.

Je ontvangt na jouw bestelling in 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld per email. Deze is op schaal en in een door je opgegeven kleurcombinaties.

Bij Maxilia hebben we een eigen ontwerpstudio, snelle jongens die zorgen dat jouw logo zo goed mogelijk op het product komt.

Voor veel boven config.specification.maxAmount vervaardigen we met genoegen ons offerte op maat. Een prijs kan zijn voordeliger bij hogere aantallen. Klik op deze plaats voor een offerte op maat

De etiketten geraken eenzijdig bedrukt in full colour, PMS en zwart/wit. Een combinatie kan zijn natuurlijk ook geoorloofd.

Om je beter aangaande dienst te zijn produceren wij behandeling betreffende cookies. Disclaimer Sitemap Kan ik je helpen? 2 met

Ben jouw nieuwsgierig hoe dat eruit komt te bemerken? Na jouw bestelling ontvang jouw ons digitaal drukvoorbeeld. Dit drukproces start pas ingeval je goedkeuring hebt gegeven.

Blijf op een hoogte betreffende de laatste koopjes en nieuwtjes! Schrijf jouw in voor de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bekijk actie

Luxueus flesopeners bedrukken met logo mits goed relatiegeschenk. Dat zal echt in een smaak blijven voor jouw relaties! Ons assortiment bestaan uit ettelijke openers van meerdere materialen en vormen. Zo kun je wat kiezen hetgeen bij jouw smaak en budget click here past. Mooie flesopeners, alang van 0,51 voor 250 stuks. Afhankelijk van het materiaal kun je een flesopeners verder laten graveren betreffende jouw logo.

Op yoursurprise.com kun jouw nu ons omvangrijke bierfles maken betreffende jouw eigen tekst en ofwel foto. En wegens deze fles geldt: op werkdagen vanwege 16:00 besteld, een volgende dag alang thuis geleverd!

Was u dan ook op zoek tot flesjes gevuld met mineraalwater? Bekijk het mooie assortiment waterflesjes met logo!

Er is nauwelijks factuur meegestuurd bij jouw bestelling. Jouw ontvangt deze voor een bevestigingsmail en jouw kunt die verder altijd achterhalen in je MySurprise. Je kunt zeker rustig het cadeau onmiddellijk voor de ontvanger laten afleveren, zo kan zijn het echt ons verrassing!

Dit drinken met (kraan)mineraalwater kan zijn ons heel wat gezondere keuze en door uw relaties een handje te helpen voor drinkwater te kiezen komt u meteen positief bij de toewijding.

Ons goed etiket straalt smaak en professionaliteit uit. Verspreid het middel onder een aandacht betreffende een opwindend ontwerp en juiste info. Met eigen merknaam en mogelijkerwijs alsnog een opwindende foto op al de bier- of wijnflessen? Ontwerp meteen uw eigen etiketten en ga een schitterende uitstraling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *